Мне хотелось попробовать себя в новом формате работы и в голову пришёл именно он. Те кому хочется пофлудить - пожалуйста, я даже буду рад просто пообщаться.
Welcome to the first episode of Science with Sam, hosted by New Scientist social media editor Sam Wong, who will explain some of the biggest topics in science every week.
Welcome to the first episode of Science with Sam, hosted by New Scientist social media editor Sam Wong, who will explain some of the biggest topics in science every week.
Мне хотелось попробовать себя в новом формате работы и в голову пришёл именно он. Те кому хочется пофлудить - пожалуйста, я даже буду рад просто пообщаться.
Zelenahaa (30.09.2020, 10:59)/ (2353748) писал:Can I contact Administration? It is about advertisement on your website. Thank.
Hello hi privet
Вопрос как жить если заканчивается любимый тайтл?
А нет вопрос отменяется ван пис не кончится
Как я тебя понимаю)
Breakdancing Madara (30.09.2020, 10:33) писал:
Капитан Айс (22.09.2020, 18:05)/ (2351246) писал: